Heei! Nå er jeg klar for å legge meg, er ganske trøtt etter enda en skoleuke. Gleder meg helt syykt til sommerferien nå, bare en uke til jeg drar til Oslo også videre, noe jeg skal komme tilbake til! Fikk tilbake mattetentamen idag der jeg fikk 4 men så hadde læreren sett feil på poengsummen så skal mest sansynlig få 4+ noe som er helt greit... Dagen idag har gått til å være en runde på intreiørbutikker og handle med mamma og byen med to venninner 

Jeg elsker Justin Bieber og har blitt extra stor fan etter han var hær i Norge i mai! Han er bare så sykt kjekk, flink og synge, danse, alt. Hadde gjort hva som helst for å møte han, har bla. meldt meg inn i bieberfever, det koster 300kr pr 3 måned, får da en JB caps og litt forskjellig, har laget en vegg på rommet som det står BELIEVE over og plakater av han. Har fått tak i prøver av parfymen hannes, skal vente med å kjøpe til den nye har kommet ut som skal hete "girlfriend". Så i går eller forigår siden kl er over 12, kjøpte jeg den nye cd´n BELIEVE og jeg eeeeelsker den!! Da fikk jeg med en plakat som jeg legger ut bilde av. De har nå sluttet å selge den for de hadde egentlig ikke lov å gi den ut før på mandag, så jeg var heldig som fikk den for de sluttet å selge den idag. 


WE LOVE YOU TOO!! ♥ ♥ 


Inni cd coveret så er da denne plakaten! Åh, jeg skal møte han, never say never!!

Er du fan av JB?


  1 kommentarer på "justin bieber - believe"

Vilde Christin -Kommenterer alltid tilbake
Heldig! Skal snart kjøpe albumet, har hørt på sangene på youtube etter albumet ble sluppet og jeg elsker de! Er ikke en fan, er en Belieber ;)
16.06.2012, 13:06 URL: http://vildechriistin.blogg.no


Blir glad om du kommenterer!:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noJente på 16 år fra Bodø. Her skriver jeg om det som interesserer meg. Sang, sminke, venner og ellers intressante ting som skjer i hverdagen.

Trykk her for å bli venn med meg!


Arkiv♥


· Juni 2012 · April 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · August 2011


Kategorier♥


· Blogg

Linker♥


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout

hits