Hei! Nå har jeg nettop vært ute i to timer å jogget med noen venninner. Føles veldig bra, heh jeg er ikke akkurat noen treningsnarkoman. Tror ikke jeg har trent en eneste gang siden før sommerferien.. Men vi hadde først gym og så jogget vi, spreke eller hva? okei ikke så mye å skryte av, men det er bra til og være meg! 

Gleder meg så sykt til i morgen, for da har vi mat og helse for første gang siden 6. klassen. Men noen sier læreren er streng og har hørt mye annet rart også. Men nå skal jeg spise litt mat, joda mat igjen. Matvrak.


Bilder jeg tok på vei hjem fra hytta, tåke over hele byen nesten!! Liker dere og trene?


  2 kommentarer på "æ e spræk"

Muffcakelord
Wow, et bilde en virkelig kan drømme seg vekk i.. Jeg virkelig misliker det når kunstnere maler ting de bare ser, utifra øyne og ingenting ellers, men jeg vikke ikke hatt så mye imot hvis jeg så et slikt maleri på en utstilling en gang. Bra du hadde kamera der og da ^^
25.08.2011, 14:32 URL: http://muffcakelord.blogg.no
Elly
Utrolig fine bilder! Har forresten en fotokonkurranse på bloggen min, hvor jeg håpet at sånne som deg ville melde seg på :)
25.09.2011, 19:07 URL: http://elliy.blogg.no


Blir glad om du kommenterer!:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noJente på 16 år fra Bodø. Her skriver jeg om det som interesserer meg. Sang, sminke, venner og ellers intressante ting som skjer i hverdagen.

Trykk her for å bli venn med meg!


Arkiv♥


· Juni 2012 · April 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · August 2011


Kategorier♥


· Blogg

Linker♥


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout

hits